Es signa el conveni de col·laboració entre el Consorci de Bombers d’Alacant per a la inserció de persones de col·lectius desafavorits

664

El Consorci Provincial de Bombers treballarà al costat de l’empresa adjudicatària dels serveis de neteja de cadascun dels tretze parcs d’aquest organisme per a afavorir la integració i inserció laboral de persones desfavorides.

El diputat d’Emergències, Jaume Lloret, i el delegat de CLECE a Alacant, Raúl González, han subscrit l’acord que regula aquesta col·laboració amb la qual es pretén que persones en risc d’exclusió social o amb alguna discapacitat, així com víctimes de violència de gènere puguen cobrir les vacants que sorgisquen en el servei.

A més, ambdues parts s’han mostrat disposats a impulsar un programa de pràctiques destinat a aquests col·lectius per a ajudar-los a millorar la seua capacitació i formació professional. “L’objectiu és proporcionar-los una sèrie d’eines i coneixements que faciliten, posteriorment, la seua integració en el mercat laboral”, ha indicat LLORET, qui ha afegit que el projecte contempla, així mateix, el desenvolupament de campanyes de difusió i sensibilització. “El Consorci no pot ser alié a cap emergència i, molt menys, a la social”, ha manifestat.

En el marc d’aquest acord, actualment huit persones exerceixen les tasques de neteja en les instal·lacions que el Consorci Provincial té per la província, alguna cosa que, segons ha explicat Lloret, “evidència que no es tracta d’una mera declaració d’intencions, sinó d’una resposta real a un dels problemes més rellevants que hui ocupa i preocupa la societat”.

Finalment, el diputat ha agraït la predisposició de l’empresa a impulsar aquest tipus d’accions.

Compartir