Es posa en marxa l’Àrea de Rehabilitació i Renovació Urbana de Morella

1341

L’ajuntament de Morella dóna a conéixer les bases de les ajudes de l’Àrea de Rehabilitació i Renovació Urbana (ARRU) del casc històric de la ciutat en el plenari d’aquesta vesprada. Aquest és un projecte de l’Ajuntament de Morella conjuntament amb el Ministeri de Foment, la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que té l’objectiu d’impulsar la reurbanització de la ciutat amb la rehabilitació completa de vivendes. L’opció a aquestes ajudes està disponible per a les obres realitzades l’any 2017 i aquelles que finalitzen al 2018.

Les característiques de les actuacions per a optar a aquestes ajudes són moltes, les quals responen a diferents necessitats. Així, el projecte impulsa la conservació de la cimentació, estructura o façana de l’edifici. També l’aïllament tèrmic o la millora de l’eficiència energètica, així com la millora d’accessibilitat són altres de les millores subvencionables amb l’ARRU. D’aquesta manera, les persones interessades en aquestes es poden informar a l’ajuntament de Morella.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “és un projecte molt important per a millorar les vivendes, així com conservar el patrimoni urbà de Morella”. L’edil ha comentat que “estem informant els tècnics locals perquè puguen optar a gestionar l’oficina d’assessorament i ens envien les seues ofertes”. Finalment, Rhamsés ha recordat que “dins d’aquest pla també es preveuen actuacions que porta a terme l’ajuntament i les ajudes són un gran suport per al sector de la construcció i rehabilitació del municipi”.

L’ajuntament de Morella informa els tècnics locals
L’Àrea de Rehabilitació i Renovació Urbana preveu una oficina d’informació i assessorament, un servei per a aconsellar sobre aquestes ajudes a les persones que ho necessiten. D’aquesta manera, l’ajuntament està informant els tècnics locals perquè puguen optar a la gestió d’aquesta oficina i la tramitació del projecte.

Ple ordinari de desembre
Aquesta vesprada el Saló de Plens de l’ajuntament de Morella acull el ple ordinari del mes de desembre. D’aquesta manera, l’Àrea d’Administració i Hisenda exposa el pressupost general de l’ajuntament de Morella, la plantilla de personal i les bases d’execució del pressupost del 2018. També aprovarà la modificació de la data del Ple Ordinari corresponent al mes de gener del 2018. L’Àrea d’Obres i Serveis presenta l’informe de les bases de l’ARRU. L’Àrea d’Educació, Cultura i Esport aprovarà l’adhesió al Pla Edificant.

Compartir