Els veins d’Alacant descobreixen l’abonament social

1150

La diputada de Família i Ciutadania, Mercedes Alonso, ha participat este matí en el MARQ en la jornada de presentació de les novetats del bo social elèctric. L’objectiu d’esta trobada, organitzat per Iberdrola i en el que s’han donat cita prop d’un centenar de persones, ha sigut el d’informar i assessorar a les entitats d’atenció al consumidor i als tècnics de Serveis Socials de l’Administració pública sobre els avantatges que oferix este servici i els procediments que els usuaris han de seguir per a poder sol·licitar-ho.

Durant la xarrada s’han detallat les principals modificacions introduïdes en la regulació del nou bo social, que compta amb un període transitori de sis mesos que finalitzarà el pròxim 10 d’abril. En este sentit, s’ha fet una crida als consumidors vulnerables perquè o bé renoven la seua condició de beneficiaris o bé ho sol·liciten per primera vegada.

Mercedes Alonso ha destacat el respatler de la Diputació d’Alacant a este tipus d’iniciatives “que contribuïxen a millorar la situació i atenció dels col·lectius més vulnerables”;. “Les administracions públiques hem d’impulsar mesures de protecció social per als que més ho necessiten, en este cas concret per a facilitar l’accés continuat al subministrament d’energía”, ha indicat la diputada, qui ha afegit que la institució “porta incrementant des de 2016 les quanties destinades a ajuntaments i mancomunitats perquè s’aborden les demandes de prestacions económicas de emergencia para, entre otras funciones, paliar la pobreza energética en los hogares en riesgo d’exclusió”.

Compartir