Els Pressupostos Participatius 2019 recullen un total de 114 propostes de la ciutadania de Castelló

388

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Ignasi Garcia, va donar per finalitzat ahir a les 14.00 hores el termini per presentar les propostes Decidim Castelló per als Pressupostos Participatius de 2019. Finalment, han estat un total de 114 iniciatives presentades pels diferents col·lectius, AMPES, associacions i també de persones individuals. A més, la plataforma decidim.castello.es, que és la pàgina de participació directa entre la ciutadania i l’Ajuntament, ja compta amb 7.884 usuaris empadronats,

Les iniciatives presentades varien entre propostes molt concretes i senzilles fins a projectes ambiciosos i innovadors, des de millorar instal·lacions educatives i parcs, facilitar la mobilitat, o fins i tot, recuperar el Portal de l’Om.

En aquesta edició de Decidim 2019, les propostes es feien sobre un tema en concret que es volia millorar segons unes enquestes prèviament realitzades. Mobilitat, urbanisme, inclusió social, han estat alguns dels temes seleccionats per a la presentació de les propostes.

El dissabte dia 9 de març, es farà una jornada de millora de les propostes de 10.00 a 13.00 hores en el Museu de Belles Arts, on una persona de perfil tècnic intervindrà uns 5 minuts per explicar cada bloc de propostes, seguidament hi haurà una segona part d’intervencions d’11.30 a 12.15h en que es permetrà el diàleg informal entre persones assistents i el personal tècnic per tal de posar punts en comú.

Compartir