Els premis ‘Faro’ reconeixen a varies empreses de la provincia de Castelló

1017

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha destacat en la seua participació en els III Premis ‘Faro’ del Port de Castelló la important influència d’esta infraestructura en la generació de millors oportunitats econòmiques i de desenrotllament en la província de Castelló, com “una de les millors històries d’èxit de la nostra província”.

Davant d’una nombrosa representació econòmica i social de la província de Castelló, Moliner ha posat de manifest “la necessitat de continuar treballant a fer les coses fàcils als que decidixen invertir a Castelló, eliminar traves i obrir-los el camí per a desenrotllar els seus projectes. Tenim la infraestructura, el talent empresarial i el compromís institucional per continuar escrivint esta gran història d’èxit, i en eixe camí trobareu sempre el Govern Provincial”.

Davant d’eixa realitat, el president ha cridat “al deure dels governs de continuar invertint en el Port, perquè és invertir en el futur de Castelló. I a això responen les inversions reflectides en el Pressupost General de l’Estat de 2018 per a escometre els accessos al Port i connectar-ho amb el Corredor Mediterrani que, sens dubte, suposarà un nou revulsiu econòmic per al Port, per al teixit empresarial castellonenc i per a la província”.

Província inconformista i emprenedora #OrgulldeCS Quant als empresaris i entitats reconegudes, el president Moliner ha destacat que “el far que s’entrega hui a les empreses premiades representa eixos valors dee inconformisme, ambició coratge i estima per una terra que van portar als nostres avantpassats a posar la primera pedra del Port de Castelló. Són un nou al·licient perquè nostres empreses exemplars, que creguen ocupació i valor per a esta província continuen recorrent camí cap a la innovació, el talent i el compromís mediambiental. Estos premis són orgull de Castellón”.

Compartir