Els participants de la 35ª Big Twin d’Espanya de Harley Davidson arriben a Castelló

657

Castelló acull aquest cap de setmana, en el Pinar del Grau, la 35ª edició de la Concentració Big Twin d’Espanya. Un esdeveniment on els fanàtics de les Harley Davidson podran gaudir de jocs, concerts i altres activitats relacionades amb la cultura motera.

La concentració de Harleys a Castelló és una de les més importants a nivell nacional, convertint-se en una de les millors ocasions per a promocionar la ciutat. Sense anar més lluny, l’última edició va aconseguir els 6.000 assistents, unes xifres que, des del Patronat de Turisme, encapçalat per la presidenta Patricia Puerta, estan segurs que es repetiran.

A més, Puerta també ha volgut destacar la funció de l’associació HDC-Castelló a l’hora de donar a conèixer la ciutat més enllà de les fronteres de la província, com uns grans ambaixadors de la cultura castellonenca i causants que es mantinga al Grau una de les ‘concentracions més antigues’.

Per la seua banda, el president de HDC-Castelló, Vicente Núñez, ha destacat estar ‘molt agraït per l’ajuda que ofereix l’Ajuntament de Castelló per a organitzar aquest esdeveniment’. De la mateixa manera, ha convidat a tota la societat castellonenca a acudir aquest cap de setmana a el Pinar i conèixer el club i a la seua gent.

Compartir