Els Museus d’Alacant alcancen les 5.000 visites durant el Dia Internacional dels Museus

1298

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant informa que un any més, i ja van sis consecutius, els principals museus municipals de la ciutat d’Alacant han culminat amb un rotund èxit el cap de setmana del Dia Internacional dels Museus amb prop de cinc mil visitants.

El MACA, las Cigarreras, la sala de exposicions de la Llotja, el Museu Nueva Tabarca y el MUSA han realitzat durant tot el cap de setmana nombroses activitats amb ple total en cadascuna d’elles. El MACA ha tingut 2.032 visitants, Cigarreras 837 persones, La Llotja 480, el MUSA 1.329 y el Museu Nova Tabarca 174.

La regidora de Cultura, Mª Dolores Padilla ha mostrat la seua satisfacció per les xifres de visitants amb què es demostra “que alacantins i turistes responen de manera positiva a les propostes culturals”. En este sentit l’edil ha destacat que l’esforç realitzat pels responsables dels museus municipals “es veu àmpliament recompensat per la resposta rebuda”, assenyalant que des de la regidoria “seguirem treballant perquè tots ells tinguen una major visibilitat”.

Tallers per als més menuts, música en directe, teatre, visites guiades, cine o compte contes han sigut les propostes dels museus per a enguany. El MACA i la Llotja tancaven les seues portes ahir arribada la mitjanit, mentres que Cigarrerras, el Museu de Tabarca i el MUSA ho feien en el seu horari habitual. Com tots els anys, els museus entregaven un passaport que havien de segellar després de cada visita. Una vegada aconseguit el quint segell es regalaven unes ulleres de realitat virtual. Entre tots els museus municipals s’han entregat 104.

Compartir