Els jugadors del C.D. Castelló es formen en l’us de les xarxes socials

1747

Una bona part del primer equip ha iniciat aquesta vesprada el curs de comunicació i xarxes que el CD Castelló, amb el suport de Hummel, està oferint als futbolistes i tècnics de l’entitat albinegra.
Theo García, Rubén Díez, Caballero, César Díaz, Verdú, Pablo Roig, Kilian, Jesús López, Julio Delgado, Jairo, Muguruza i Rubén Ramos han sigut els primers a visitar la Sala de Premsa, habilitada a manera d’aula de formació per a l’ocasió, i han escoltat els consells i ‘trucs’ del periodista Nacho Jorrín per a millorar en la seua faceta de cara al públic i als mitjans de comunicació.
El portera Jesús López, a la finalització de la primera sessió, ha declarat que “aquests consells m’han semblat bastant útils, ja que a vegades, per la rutina o el dia a dia, no et parisques a pensar en l’abast que pot arribar a tindre les nostres publicació en xarxes o les entrevistes que oferim en els mitjans”, s’ha sincerat el *arquero cordovés. Per part seua, l’autor del gol de la victòria del passat diumenge en Castalia, Jairo Cárcaba, ha assegurat que “en aquesta primera sessió del curs, a través de casos pràctics, hem entés millor tot el que envolta al futbol quant a mitjans de comunicació i la magnitud o transcendència del que succeeix en un club gran, com és el CD Castelló” ha assegurat el gijonés.
Dijous que ve, la resta del primer equip seguirà amb la segona sessió d’aquest nou i útil curs per als futbolistes de *Castalia.

Compartir