Els hotels de Castelló presenten una ocupació del 83% durant el Pont de Falles

1275

Este pont de Falles en la província de Castelló servirà com a motor dinamitzador del turisme provincial amb ocupacions de fins al 83% en els establiments oberts en costa i un 75% en l’interior com la millor prèvia a la Setmana Santa. Així ho corrobora el mostratge realitzat pel personal tècnic del Patronat Provincial de Turisme entre els establiments turístics de la província, d’acord al bon comportament turístic que està tenint este 2018 i pel que El Govern Provincial està intensificant la promoció durant este mes per a assegurar una excel·lent campanya estival i millor tancament de l’any.

Cal tindre en compte que dilluns que ve 19 de març és festiu en la Comunitat Valenciana i Múrcia, El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “hi ha que tindre en compte que este mes de març tenim moltes dates significatives concentrades com han sigut les Festes de la Magdalena, ara el pont de Sant Josep i de forma molt pròxima la Setmana Santa, la qual cosa pot complicar que el turisme de proximitat es mantinga en altes ocupacions durant tot el mes. Inclús amb això, des de la Diputació treballem de la mà de municipis i sector per a propiciar el millor comportament turístic i omplir els nostres pobles d’activitat aprofitant els dies festius, amb atractives ofertes i paquets turístics que servixen de reclam a la visita de la província de Castelló”.

En eixe sentit, Martínez ha incidit en que “el objectiu de tot este treball és consolidar-nos com el destí preferit pels turistes que més prop ens tenen per a disfrutar dels seus caps de setmana i festius durant tot l’any. Generem l’excusa perfecta” per a visitar els nostres pobles, afegint al seu atractiu natural i patrimonial desenes d’esdeveniments esportius, jornades gastronòmiques, exposicions culturals, i la resta d’activitats que enriquixen l’oferta complementària del destí província de Castelló”.

Intensa promoció turística el que queda de mes La Diputació està intensificant la promoció turística nacional i internacional durant estes dates de cara a què la Setmana Que Ve Santa i la campanya estival, així com el tancament de 2018 tire millors resultats turístics si és possible als ja molt positius de 2017. És per això que El Govern Provincial conclourà hui mateix la seua participació en la MITT de Moscou, una fira professional i de públic final en què ha promocionat la marca internacional Castelló Spain amb tal de multiplicar els turistes estrangers vinguts a la província.

A partir de matí i fins al diumenge dia 18 estarà present en MEDSEA Alacant, una fira especialitzada en turisme de busseig, on comptarà amb estand propi i presència d’empreses de la província. També farà promoció en la Copa del Món de Patinatge a Orpesa del Mar este cap de setmana amb la World Inline Cup que atraurà a més de 600 patinadors vinguts de 23 països del món, i conclourà el mes amb la promoció de proximitat els dies 23 i 24 de març en la III Fira Natural Castelló.

Compartir