Els equips de la Pedrera Albinegra amplien el seu recorregut amb l’Amateur del CD Castelló

2077

El treball de formació futbolística i desenvolupament personal que la Fundació Albinegra exerceix amb els joves futbolistes de la província es veu ampliat fins a l’edat dels 23 anys. Aquesta ampliació en el rang d’edats formatives es produeix gràcies a que, a partir de la temporada 2019/20, el filial del CD Castelló s’integra en la Fundació Albinegra.
L’Amateur del CD Castelló, com a equip filial, té la missió d’acompanyar i enfortir al primer equip. Al mateix temps, serà un pont eficaç perquè els jugadors de la Pedrera *Albinegra que complisquen la majoria d’edat puguen continuar formant-se i creixent futbolísticament per a tindre més oportunitats de vestir la samarreta del primer equip del CD Castelló. En aquest sentit, els responsables de les àrees esportives de la Fundació Albinegra i del primer equip treballaran conjuntament, consolidant el treball diari del model de Club de Pedrera com un dels pilars fonamentals del desenvolupament futbolístic i identitari del CD Castelló.
Cal recordar que, durant la temporada passada, la Fundació Albinegra va potenciar la participació dels futbolistes més xicotets de la Escoleta del CD Castelló, va ampliar a 16 el nombre d’equips de futbol base, va iniciar la seua marxa en el Futbol Femení amb dos equips, va sumar el futbol per a sords i en aquesta nova temporada continuarà potenciant el seu compromís i veurà ampliada l’edat de formació fins als 23 anys, sempre amb l’objectiu d’aconseguir una formació integral i completa de tots els integrants de la Fundació.

Compartir