Els dies 1 i 2 de juny es celebrarà el XXIX Rallye de la Ceràmica tenint a Onda com a epicentre

1552

L’Ajuntament d’Onda ha presentat aquesta vesprada al Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ la XXIX edició del ‘Rallye de la Cerámica’, que tindrà lloc els pròxims dies 1 i 2 de juny. A la roda de premsa han acudit el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmeta; el president de la Mancomunitat Espadà-Millars i alcalde de Suera, José Martí; el directiu del Rallye Club Costa Azahar, Eduardo Moya; i el director de la competició, Emilio Marmaneu.

La tradicional prova esportiva és una competició molt dura formada per quatre trams diferents que sumen 352 quilòmetres, dels quals 114 seran cronometrats. Tindrà la seva eixida i arribada a la ciutat de Castelló, i Onda acollirà el parc d’assistència i treball situat al Pavelló Víctor Cabedo, la qual cosa convertirà a la ciutat en l’eix neuràlgic del ral·li. Es mantindran trams ja coneguts i benvolguts pels afeccionats i equips, i trams nous que es disputaran per primera vegada, com el de Tales i Suera.

Chalmeta ha destacat que “Onda es converteix una vegada més en el centre de la carrera, per la qual cosa estem orgullosos que tots els esforços que des de l’equip de govern realitzem per a portar a la ciutat esdeveniments esportius, estiguen donant tan bons resultats”. Concretament, la bona gestió de l’equip de govern que gestiona l’alcalde Ximo Huguet està propiciant que cada vegada siguen més els esdeveniments esportius que es realitzen en la ciutat i que atrauen a milers de visitants. En aquesta línia, Chalmeta s’ha mostrat molt satisfet per l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments que “cada vegada cobren més importància i ens donen major visibilitat. La qualitat dels esdeveniments relacionats amb l’esport, les excel•lents instal•lacions que tenim i la bona predisposició i acolliment dels onders, estan fent que cada vegada siguen més els turistes que, aprofitant aquests esdeveniments, coneguen la localitat i vengen a gaudir-la, la qual cosa suposa un impacte econòmic molt positiu”.

La cita esportiva, que celebra enguany la seva edició número 29, és puntuable per al Campionat Regional de Rallyes de la Comunitat Valenciana 2018, compta amb el recolzament de la corporació provincial, els ajuntaments de Castelló i Onda, el Patronat d’Esports de Castelló i la FACV (Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana).
Chalmeta ha aprofitat la presentació per a “convidar a tots els onders i a tots els afeccionats de poblacions veïnes al fet que vengen a Onda a gaudir d’aquest esdeveniment que cada any se supera i porta corredors de primer nivell”.

Compartir