Els concerts de Vivers acullen els concerts del Rototom Sunsplash

1180

La festa Reggae Rototom Sunsplash arriba demà als Concerts de Vivers de la Gran Fira de València 2019, en ella actuen els grups Green Valley, The Danse Crashers i Jamaleònics. La cita és a les 19.45, encara que es permetrà l’entrada al públic a partir de les 19.30

El grup Green Valley és una banda espanyola de reggae i dancehall que va traure el seu primer disc en 2010 sota el títol «En tus manos» i des d’eixe moment han gravat sis àlbums en total, l’últim ha sigut «Bajo la piel» enguany. El disc parla de somnis, il·lusions, ideals de vida i d’una realitat quotidiana contradictòria. El llançament del disc ha sigut l’inici d’una gira de dos anys que els portarà a tocar en escenaris de tota Espanya i Llatinoamèrica.

D’altra banda, The Danse Crashers són una banda de música jamaicana que aposta pels orígens de la música jamaicana, però amb sonoritat i harmonies modernes i veu soul. Després d’un parell d’anys de gira per diversos festivals, en 2018 van publicar el seu primer àlbum, «Fabulous Coconut», on es veuen reflectides totes les seues influències: la música jamaicana de grups com ara The Skatalites, Alton Ellis o els seus admirats Toots & The Maytals, encara que també reben influències de bandes contemporànies com Nyske o The Gramophone Allstars Big band i d’artistes del soul com Nina Simone, Janis Joplin o Amy Winehouse.

Finalment, Jamaleònics és una banda local de jazz formada fa cinc anys per huit artistes: un quartet de saxos, baix, guitarra elèctrica, teclat i bateria. Fusionen jazz, el flow del funk, el blues, el ska, el balkan i el reggae. Així mateix, el mes de gener passat van gravar i van publicar les seues primeres quatre composicions.

ENTRADES A LA VENDA

Les localitats per a les actuacions de la festa Reggae Rototom Sunsplash en els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València de demà, 11 de juliol, estan a la venda en la web oficial del festival: www.concertsdevivers.com. Els tiquets tenen un preu de 15 euros més despeses de gestió.

Els Concerts de Vivers són una iniciativa de l’Ajuntament de València amb la col·laboració de l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV) i el patrocini de Amstel.

Compartir