Els Centurions del C.D. Castelló recolzen al C.D. Castelló en la seva nova etapa en Segona B

875

El CD Castelló va llançat a aconseguir un altre rècord. Després d’aconseguir el rècord nacional d’abonats en Tercera Divisió amb els 12.867 Centuriones de la temporada passada que va culminar amb l’ascens de categoria, el conjunt albinegro s’ha ficat entre cella i cella continuar fent història, i s’ha proposat aquesta campanya ser l’equip de Segona B amb més abonats a nivell nacional.

De moment, la campanya d’abonaments “Perquè això, abona’t” no està podent tindre millor resposta. La Llotja VIP de l’Estadi Castalia està sent, des del primer dia de la campanya, l’escenari d’un gran nombre d’albinegros que ja han renovat ja el seu abonament Centurión per a la temporada 2018-19.

En altres paraules, ja són més de 8.000 ‘orelluts’ els que han renovat la seua passada en a penes un mes. Dels 80 equips que conformen la categoria de bronze, el CD Castelló ja lidera aquest ránking segons diverses pàgines que reflecteixen el número d’abonats dels equips de la categoria, per damunt de Racing de Santander (5.389), Cultural i Esportiva Lleonesa (4.000), Mirandés (2.500), Badajoz (2.200), Hèrcules (1.850) o Burgos (1.000), els equips amb més abonats fins hui.

A més, encara falten milers de ‘orelluts’ que han de renovar el seu abonament, ja que aquest dissabte finalitza el termini de renovació de les localitats dels abonaments. A partir del 6 d’agost s’alliberaran els seients i qualsevol abonat o nova alta podrà triar qualsevol de les localitats de l’Estadi Castalia que estiguen disponibles.

Compartir