Els càmpings del FIB acullen als primers Fibers d’una cita multitudinaria

1613

El càmpings habil·litats per als assistents al FIB comencen a rebre als primers Fibers, que durant una setmana estaràn a Benicàssim gaudint no només dels concerts propostos per el Festival més veterà de la provincia de Castelló, sino també de les platges, restaurants i totes les instalacions d’oci de la localitat. El dilluns 16 de juliol han arribat varios milers de persones, que han començat a instal·lar-se i a preparar-se per l’intens cap de setmana que s’apropa.

La arribada d’aquestos primers participants al FIB ja suposa una intensa activitat a la ciutat castellonenca, així que s’han activitat els protocols de emergències del festival. També s’han habilitat 10.000 places més en trens de mitja distància i rodalies des de’l dia 17 de juliol fins el diumenge 22 de juliol. Hi haurà un servei de rodalíes Castelló-Benicàssim a modo de llançadera i quatre trens de mitja distància amb origen i destí Benicàssim.

Les estimacions d’assistència d’aquesta 24ª edició del FIB son inferiors a les de l’any passat, ja que no es compta amb un concert tan potent como el de Red Hot Chilli Peppers, que l’any passat va atrau-re a milers de persones la nit del dissabte, però encara així s’esperen 40.000 persones cada dia del festival. Segons fonts del festival, s’espere que hi haja un 50% de persones procedents del territori espanyol i un 50% de persones de la resta del món, principalment britànics, francesos i italians.

Compartir