Els bombers del SPEIS extingeixen un incendi en un habitatge en la zona nord sense ferits

2045

La Regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Alacant informa que hui diumenge s’ha produït un segon incendi en la zona nord de la ciutat extingit pels efectius del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de l’Ajuntament d’Alacant (SPEIS), que van acudir a Passatge Cooperació on s’havia iniciat el foc en una tercera planta, sense ferits i sense desallotjament dels habitatges.

El SPEIS va rebre l’avís al voltant de les 13 hores alertant d’un incendi a l’interior d’un habitatge, i fins al lloc d’incendi es van desplaçar tres dotacions completes amb dotze efectius de bombers, i dues patrulla de la Policia Local que van realitzar els talls de trànsit.

Segons el SPEIS els bombers intervenen ràpidament per a aconseguir extingir-ho, en accedir es troben molt afectada per les flames una de les habitacions on estava localitzat el focus de l’incendi , comprovant que a l’interior no hi havia ningú.

Els bombers extingeixen el focus de l’incendi amb celeritat per l’interior amb línies d’aigua, evitant així que es propague a la resta de l’habitatge, i amb posterioritat s’han fet les tasques de ventilació ja que estava molt afectada per fum amb els grups de pressió positiva. L’habitatge ha quedat afectada parcialment per les flames i en la resta de les estades per fum.

Compartir