Els bombers del SPEIS eviten un incendi de majors dimensions en controlar un foc en camí de l’Horta

831

La Regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Alacant informa que la ràpida intervenció dels bombers del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de l’Ajuntament d’Alacant (*SPEIS), en el foc originat hui en camí de l’Horta ha evitat la seua propagació en la zona d’arbratge i matolls contigua i un incendi de majors dimensions.

L’avís es va produir sobre les 19,30 hores, quan van alertar de l’incendi, tres dotacions del Parc del SPEIS amb deu de bombers i quatre Policies Locals d’Alacant es van desplaçar immediatament al lloc dels fets, i van començar a atacar el foc que tenia un focus d’ignició i a envoltar-lo amb tres línies d’aigua per a aconseguir controlar-lo amb diferents equips.

Fuentes del SPEIS, han informat que la columna negra que va provocar l’incendi va ser originada per algunes restes de pneumàtics que es trobaven en la zona, i la ràpida intervenció va aconseguir evitar la seua propagació. El foc es va aconseguir controlar en 20 minutos, i l’extinció total es va allargar prop d’una hora, i no es pot determinar les causes de l’incendi, afectant un total de dos-cents metres de matolls i a quatre arbres.

Fonts policials es van desplaçar per a coordinar els talls d’accessos pels camins que envoltaven la zona de l’incendi, i evitar així el seu pas.

Compartir