Els bombers del SPEIS controlen un aparatós incendi de dues barraques a una campa alacantina

621

La Regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Alacant informa que els Bombers del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS) de l’Ajuntament d’Alacant han intervingut per a extingir un aparatós incendi originat en la zona campa del ‘Chinchorro’ on es troben diverses construccions en precari i barraques, sense ferits.

L’SPEIS va rebre l’avís sobre les 15,30 hores, fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre dotacions completes amb tretze bombers, a la seua arribada la zona havia sigut desallotjada i es trobaven huit persones fora de les zones d’habitatges.

Els bombers del SPEIS van accedir fins al lloc on estava el focus de l’incendi i van assegurar en una primera intervenció que no es trobava ningú a l’interior dels habitatges baixos, iniciant amb posterioritat les tasques d’extinció amb diverses línies d’aigua.

Els bombers van controlar amb celeritat l’incendi aconseguint que només afectara a dos de les huit zones amb habitatges baixos, i a causa de la quantitat de restes d’estris que s’acumulaven on es va iniciar el focus de l’incendi va dificultar la seua total extinció.

Així mateix informar que el foc es va iniciar per causes que s’investiguen, les tasques d’extinció es van allargar més de dues hores i amb la seua intervenció van evitar que s’incendiara tota la zona, quedat només afectades dues dels habitatges en precari instal·lades per les flames.

Compartir