Els bombers del SPEIS apaguen un incendi després d’un apartós accident de trànsit

1152

La regidoria de Seguretat de l’Ajuntament informa que els Bombers del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS) han extingit hui un aparatós incendi, que s’ha originat en impactar un vehicle contra un camió per causes que investiga la unitat d’Atestats de la Policia Local d’Alacant, en la glorieta d’Esportista Sergio *Cardell.

El SPEIS va rebre l’avís hui sobre les 6.30 hores, i es van desplaçar dues dotacions completes al lloc dels fets amb huit efectius, juntament amb la Unitat d’Atestats i diverses patrulles de Policia Local així com un *Samu, per a extingir un incendi que estava localitzat en un vehicle que havia impactat contra un camió.

La Policia Local va tallar l’accés al trànsit de la rotonda per a situar els dos vehicles de bombers durant més de dues hores, deixant circular el Tram que no va ser necessari detindre el seu trànsit. La Unitat d’Atestats va informar que les primeres investigacions apunten que el vehicle va perdre el control en accedir a la rotonda impactant de manera brusca contra el camió que es trobava aparcat i provocant l’incendi.

Segons el SPEIS l’incendi es va propagar ràpidament del vehicle al camió, generant una extensa columna de fum per les flames, i a l’arribada dels efectius van controlar amb celeritat el virulent foc amb dues línies d’aigua des de dos punts per a aconseguir extingir-lo.

La Unitat d’Atestats ha realitzat les proves d’alcoholèmia al conductor del vehicle un home de 24 anys donant positives, i ha sigut posat a disposició judicial per un delicte contra la seguretat viària.

Així mateix el conductor va ser atés in situ per lesions lleus pels serveis sanitaris que es van desplaçar fins al lloc dels fets, renunciant el ferit a ser desplaçat a un centre hospitalari.

En l’operatiu de bombers han intervingut durant més d’una hora per a extingir l’incendi evitant que es propagara als altres vehicles i camions estacionats. Amb posterioritat van ser retirats amb una grua i netejada la zona de les restes de l’incendi, després de més de dues hores al voltant de les 9 hores la Policia Local va obrir al trànsit la rotonda.

Bombers del SPEIS van confirmar que en l’incendi es van veure afectats dos camions i un vehicle, quedant bastant afectat un dels camions el que va impactar directament el vehicle en l’accident i parcialment el camió contigu al qual es van propagar les flames.

Compartir