El You´ll Never Walk Alone sonará en Castalia durant la temporada 2018-2019

1891

Després de superar la xifra de 12.000 abonats per tercer any consecutiu, el CD Castelló serà el primer equip del futbol espanyol que faça sonar cada partit en el seu estadi el mític *You´*ll Never Walk Alone. “Hem volgut retre homenatge a una afició que malgrat estar en Segona Divisió B ha demostrat que mai deixarà caminar només al seu equip” diu Pepe Mascarell, Director de l’Àrea de Negoci del Club. “Si hi ha una afició a Espanya que s’identifica amb el que significa i representa aqueixa cançó, aquesta és sens dubte l’afició del Castelló”, afegeix.
Al Liverpool, a Anglaterra; Borussia, a Alemanya; Celtic, a Escòcia; o Feyenoord a Holanda, se suma ara el CD Castelló a Espanya: “l’ambient que es respira cada diumenge en *Castalia no té res que envejar a aqueixos estadis. A més, la nostra afició ha demostrat que sempre està amb l’equip no solament en Castalia, sinó també en els partits a domicili”, assegura Mascarell.
El You´ll never Walk Alone sonarà cada diumenge abans del partit, com en Anfield, encara que des del Club volen destacar que “el nostre himne continuarà sent el ‘Pam Pam Orellut’, en el futbol espanyol cap equip havia adoptat aquesta cançó i nosaltres, amb una massa social que supera fins i tot a equips de Primera Divisió, crec que ens el mereixíem” comenta el director de l’Àrea de Negoci de l’entitat albinegra.
També, en la façana principal de l’Estadi Castalia, es penjarà una lona en la qual es podrà llegir “Mai Caminaràs Només”. Diumenge que ve, enfront del Mestalla, filial del València CF, sonarà per primera vegada una cançó icònica, que ara per fi arriba a Espanya de la mà d’un club que fins fa a penes tres temporades estava a la vora de la desaparició i que, en data de hui, ja ha superat els 12.000 abonats, una xifra que confirma que el CD Castelló mai caminarà només.

Compartir