El World Padel Tour empieza a disputarse en Alicante con jugadores

1932

Les pistes de pàdel d’Alacant han començat a albergar els partits del denominat Estrella *Damm Alacant *Open 2019, el tercer torneig de la temporada del World Padel Tour (WPT), el circuit de referència internacional.

La caravana amb les millors pales professionals s’ha instal·lat a la ciutat, després de passar per Marbella i Logronyo, i els seus esportistes juguen en el Club Arena i en el Centre de Tecnificació -pavelló Pedro Ferrándiz-, en l’interior del qual s’han muntat dues pistes.

El torneig s’ha presentat de forma oficial a primera hora de la vesprada en la zona del Port esportiu amb participació de la regidora d’esports, Marisa *Gayo, del director d’explotació nacional del *WPT, Luis Torres, i dos dels jugadors estrela, Patricia Llagunno, espanyola de Múrcia, i l’argentí d’origen polonés Franco Stupakzuc.

Els portaveus del World Padel Tour han destacat que en el torneig, en el qual està en joc el Trofeu Ajuntament d’Alacant, competeixen jugadors de 19 nacionalitats, entre elles, l’Argentina, Itàlia, Suècia, el Brasil, Mèxic, Regne Unit, Portugal, Noruega o Bèlgica, a més d’Espanya. Aquesta diversitat de procedències converteix al torneig d’Alacant al més internacional del circuit professional, segons han informat.

Luis Torres ha destacat que en els partits a Alacant competeixen 152 parelles, 304 jugadors professionals, entre els dos vessants: masculina i femenina, el número màxim que admet el quadre, segons les seues paraules.

La regidora d’Esports, que ha pelotjat amb la jugadora Patricia Llagunno i amb Franco Stupakzuc en l’acte de promoció del torneig, ha manifestat que el desplegament de joc que fan a la ciutat les estreles del pàdel constitueix “un dels millors espectacles del món”.

El World Padel Tour és el tercer any que arriba a Alacant i ofereix partits de lliure accés per a espectadors en el club Arena i d’accés amb entrada en el Centre de Tecnificació, a preus que poden oscil·lar entre 5 i 40 euros, segons la situació dels seients i si es tracta de huitens, quarts, semifinals o la final.

Aquesta vesprada de dimarts, des de les 15 hores, els interessats podran veure partits en el pavelló Pedro Ferrándiz, en les seues pistes número 1 i central.

Compartir