El World Padel Tour comença amb una estimació de 20.000 espectadors

1633

L’edil d’Esports, Eva Montesinos, junt el regidor de Recursos Humans, Carlos Gimenez, ha assistit en la Marina del Port d’Alacant a la presentació del World Pàdel Tour que se celebra fins a diumenge que ve i que espera l’arribada de prop de 20.000 espectadors de tot el món al llarg de la setmana. Demà, dimecres 4 d’abril arranca en el centre de tecnificació Pedro Ferrándiz el quadro final del primer Open de la temporada.

“Este torneig és sens dubte un dels esdeveniments esportius més importants de l’any, que en l’anterior edició va acollir milers de visitants en la nostra ciutat, la qual cosa reflectix un impacte econòmic molt positiu per al municipi, situant Alacant en el mapa com a seu de grans esdeveniments esportius de caràcter internacional i esperant superar les xifres de 2017”, ha assegurat Eva Montesinos durant la presentació.

Juani Mieres i Miguel Lamperti junt amb Alba Galán i Mari Carmen Villalba, parelles participants en el circuit, han sigut els padrins de l’acte, a què també ha assistit Juan José Castelló, diputat d’Esports d’Alacant. Les millors pales del món repetixen seu per segon any consecutiu, amb l’objectiu de tornar a omplir les grades com ja succeïra en l’Estrella Damm Alacant Open 2017, amb l’objectiu que més de 20.0000 espectadors se citen en la setmana de competició.

El primer Màster, l’Estrella Damm Catalunya Open, va deixar una revolució juvenil i veient el resultat final en ambdós categories, estan posades totes les mirades en les parelles consolidades com a caps de sèrie.

Ja està tot preparat perquè Alacant torne a ser durant una setmana la capital mundial del pàdel.

Compartir