El turisme mèdic i de benestar està cada vegada més present a València

938

El regidor de Turisme i president de la Fundació Turisme València, Emiliano García, ha presidit la reunió de constitució del Comité del Programa de Producte València Medical Destination.
Durant la sessió, s’ha nomenat president del Comité a Ricardo Seguí, de Vithas, qui exercirà la seua funció amb la resta del Comité, integrat per María García, de Clínica Vila; Camilo Agudelo, de Clínica Artesano; Abir Iskadar, de Luxury Medical Care; María Conesa del Wine Spa Origen Cosmetics, i Carmen Calatayud, de la Clínica Crea.
El regidor García ha destacat que “el turisme de salut i benestar està creixent a nivell mundial, i abasta interessants perfils de demanda i rangs d’edat, no solament sènior si no també millennial. València té una oportunitat per a captar visitants que busquen serveis de cura del cos amb finalitats curatives, estètiques o de benestar general”.
El Programa de Producte València Medical Destination col·laborarà en la captació de congressos, reunions i esdeveniments del sector mèdic.

Compartir