El Teatre Principal d’Alacant sufreix un incendi durant la jornada del diumenge

703

La Regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Alacant informa que hui diumenge, 24 de gener, els bombers del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de l’Ajuntament d’Alacant (SPEIS), han acudit a extingir un incendi de caràcter elèctric que ha tingut lloc en el Teatre Principal d’Alacant, i s’ha originat en el motor que s’utilitza per als telons.

El SPEIS va rebre l’avís passades les 14,15 hores, i fins al lloc d’incendi es van desplaçar dues dotacions completes amb deu efectius de bombers i dues patrulles de la Policia Local d’Alacant, que van coordinar els talls del carrer i van abalisar el perímetre, evacuant a totes les persones que es trobaven a l’interior .

A més l’alcalde d’Alacant, Luis *Barcala, també es va desplaçar hui al Teatre per a interessar-se per les causes de l’incendi, com havia afectat i solucionat l’emergència.

Els bombers en arribar al Teatre comencen a treballar en dos equips per a aconseguir localitzar el focus de l’incendi, trobant-se la part de l’escenari afectada pel fum però sense que es localitzaren les flames.

Segons el SPEIS després d’una profunda inspecció de tot el Teatre els bombers van aconseguir localitzar el focus de l’incendi i la zona afectada que estava situada en la part tècnica posterior de l’escenari, i s’ha originat per motius elèctrics en el motor que s’utilitza per a controlar els telons.

Així mateix una vegada localitzat s’ha desconnectat el motor i s’ha extingit, amb posterioritat els bombers han treballat en les tasques de ventilació amb els grups de pressió positiva, i en total la intervenció ha durat una hora i mitja, i s’ha deixat accedir a les persones que actuaran aquesta vesprada en el Teatre Principal del Ballet Nacional d’Espanya.

Compartir