El Spring Festival es celebra este cap de setmana en Alacant amb els millors grups del panorama ‘indie’

1593

Un any més la regidoria de Cultura i Alacant City Beach col·laboren en el Spring Festival, que enguany arriba de la mà de Produccions Baltimore, responsable de cites tan importants com Low Festival o WARM UP Estrela de Llevant. La regidor de Cultura, Mª Dolores Padilla considera que “es important el suport de les institucions a festivals de la trajectòria del Spring, ja que atrau a nombrosos visitants que suposa un revulsiu més a l’economia local”.

Este cap de setmana i amb la celebració del desé aniversari com a teló de fons, el Moll de Llevant del Port d’Alacant acollirà a algunes de les millors bandes del panorama nacional d’indie, rock i electrònica, en un recinte amb una estructura totalment renovada. Entre els noms destacats estan: Els Planetes, Izal, Dorian, La Casa Blava, Crookers, Alex Metric, La Bé Volguda, L.A., WAS, Varry Brava, Els Punsetes, Beauty Brain i molts més.

Les portes del festival s’obriran el divendres a les 19 hores i es tancaran a les 6 de la matinada, mentres que el dissabte el festival manté el seu horari de tancament però obrirà a les 16 hores per a disfrutar del que ha cridat "Tardeo Spring Festival". D’altra banda, i amb la idea d’acostar als menors la passió per la música, s’ha habilitat una caseta per a menors que obrirà les seues portes ambdós dies de 17:30 a 02:00 hores. Els xiquets menors d’11 anys tindran accés gratuït al recinte, acompanyats d’un adult i prèvia presentació d’autorització -descarregable en esta mateixa pàgina previ a l’esdeveniment-.

Enguany s’ha creat una app a través de què consulta en el teu mòbil tota la informació: horaris, artistes, rutes, mapa del recinte, etc. Tota la informació sobre la venda d’entrades i abonaments en http://springalicante.es/

Compartir