El SanSan Festival es suspendeix per l’amenaça de gota freda

5816

Els organitzadors del SanSan Festival han pres la decisió de suspendre la celebració del festival, davant l’amenaça de pluges que se cern sobre la província aquesta Setmana Santa. De moment no se sap quines mesures prendran per a retornar el preu de les entrades i haurem d’esperar per a veure quina solució ofereixen als organitzadors, però de moment, Benicàssim es queda sense una de les majors cites musicals. Aquest és el comunicat de la pàgina oficial de Facebook del SanSan Festival.

“Benvolgut públic i artistes:

Tots aquests mesos ens hem dirigit a vosaltres amb la il·lusió que formares part de la millor edició del *SanSan de la seua història. Portem un any d’intensos preparatius per a organitzar una cita musical inoblidable, acaronant cada detall del cartell i de l’espai a Benicàssim.

Fa una setmana la il·lusió es va transformar en preocupació davant la previsió de pluja en la zona durant els dies del festival i prenem mesures per a garantir el vostre benestar: reforç de la tècnica, carpes per a resguardar-se i fins a impermeables gratuïts.

Hui la il·lusió i la precaució s’han convertit en tristesa perquè lamentablement us hem de comunicar que la Junta Local de Seguretat, reunida aquesta vesprada de manera extraordinària, ens han instat a cancel·lar per seguretat totes les jornades del festival davant l’alerta per fortes ratxes de vent i pluja.

El càmping continuarà obert fins al diumenge i en el cas que les condicions meteorològiques siguen extremes s’habilitaran espais segurs per a allotjar a la gent.

Ho hem intentat tot però les fortes ratxes de vent registrades ja han superat els 70 quilòmetres per hora i poden arribar fins als 120 segons les previsions, fent impossible la celebració de cap esdeveniment en el recinte. Garantir la protecció de tots, públic, treballadors i artistes, és el principal objectiu.

Tots els que tingueu abonament o entrada diària rebreu en els pròxims dies un email informant de com procedirem a la devolució.

Només tenim una cosa més que dir-te en aquest moment tan dur per a nosaltres: el SanSan tornarà en 2020 amb més força que mai. Tindreu notícies nostres molt prompte.

Una salutació

Compartir