El SanSan Festival es prepara per a rebre la pluja amb carpes i impermeables

906

La celebració del SanSan Festival pot acabar passada per aigua, ja que les previsions per a Setmana Santa ofereixen precipitacions durant tots els dies festius. Però aquesta circumstància no vol dir que el primer festival de la temporada se suspendrà.

L’organització del SanSan Festival ha reaccionat davant l’amenaça de pluja i ha habilitat carpes perquè els assistents no patisquen per l’aigua. En una publicació en la seua pàgina de Facebook l’organització assegura que han col·locat carpes amb capacitat per a 6.000 persones, que se sumen a la que ja es preveia en el tercer escenari. A més, el disseny dels escenaris inclouen una teulada i la part tècnica s’ha reforçat, per la qual cosa la música està garantida.

A més, s’han comprat 10.000 impermeables perquè puguen ser adquirits pels assistents al festival, així que la celebració del SanSan Festival està garantida malgrat l’amenaça de l’aigua, gràcies a la previsió de l’organització de l’esdeveniment.

El *SanSan Festival obrirà les seues portes el dijous 18 d’abril i durant els tres dies oferirà concerts des de les 18.00 hores fins a les 4.30 de la matinada dijous i divendres i les 6 de la matinada el dissabte, amb noms com Rozalén, La Casa Azul, Izal o Love of Lesbian, entre molts altres.

Compartir