El SanSan Festival dona inici a la campanya ‘Castellón, tierra de festivales’

1439

La Diputació de Castelló començarà esta setmana amb el Sant Sant Festival la campanya 'Castellón Terra de Festivales' amb la que preveu generar 100 milions d’euros d’impacte econòmic en el turisme provincial. I és que El Govern Provincial abandera el lideratge institucional dels grans festivals a Castelló per mitjà d’un patrocini rècord de 500.000 euros (100.000 euros més que en 2017) d’estos macro esdeveniments que ja l’any passat van atraure a 730.000 espectadors de tot el món i van ser el màxim exponent del turisme internacional en la nostra província.

Així ho ha explicat el vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez. “Duem mesos treballant i planificant esta temporada perquè el 2018 siga un nou any en què la província torne a ser referent europeu en la música, en el món dels festivals”.

En eixe sentit, Martínez ha fet insistència en què “estos grans esdeveniments s’han convertit en una ferramenta més d’atracció de milers de persones a la nostra terra, un verdader aparador internacional de tant que hem d’oferir al visitant, un motiu més d’orgull per a tots els castelloners”.

D’esta manera, el Sant Sant Festival es convertirà a partir de dijous que ve 29 i fins al dissabte 31 de març, en la primera gran cita amb els festivals de música. Serà a Benicàssim, i coincidint amb els dies festius de Setmana Santa es consolidarà com una gran oferta de música i activitats complementàries entre els turistes que visiten la província.

Objectiu de 2018: captar a nous visitants

Un dels aspectes destacats pel vicepresident és un dels objectius per a enguany, captar nous visitants. “Volem fidelitzar als que ja ens coneixen, i aconseguir captar a nous visitants que ens coneguen a través del reclam d’estos esdeveniments com a grans plataformes internacionals que son”.

la Diputació abandera el lideratge institucional dels festivals per mitjà d’un patrocini dels quatre macroesdeveniments musicals que se celebren en la província xifrat en 500.000 euros sent el SanSan Festival adjudicatari d’un contracte de patrocini amb 79.739 euros.

‘Castellón, Terra de Festivales’, 100 milions d’impacte

L’aposta per reforçar la marca 'Castellón, Terra de Festivales' és ja un eix estratègic dins de la gestió del Govern Provincial. Tant és així que els quatre grans festivals celebrats en la província van deixar en 2017 una empremta de prop de 100 milions d’euros d’impacte econòmic que va suposar la creació de més de 2.200 llocs de treball. Per a 2018 l’objectiu serà mantindre i inclús millorar eixes xifres.

Compartir