El SanSan Festival 2020 presenta els primers grups confirmats per l’event

916

El mes de setembre sempre assenyala la fi de l’estiu i el començament del nou curs, així que no és estrany que ja comencem a tindre notícies dels festivals que se celebraran al llarg del pròxim any. El SanSan Festival és el primer que se celebra en la temporada estival de Castelló i encara que se celebrarà durant els dies 9. 10 i 11 d’abril, ja comencen a veure’s els primers noms del cartell.

Els primers confirmats han sigut Leiva, Miss Caffeina, La Casa Blava, Carolina Durant, La Ben Volguda, Delaporte, Les Chillers i The Crap Apples, encara que a aquests s’han sumat en les últimes hores Dorian, Novedades Carminha, Mucho, Nerabe, Badlands y Blanco Palamera. La festa de presentació del *SanSan Festival 2020 se celebrarà el 3 d’octubre a la Sala *Joy Eslava de Madrid, amb l’actuació de Blanco Palamera, Louta, Rizha i Varry Brava.

Entrades a la venda amb descomptes i premis
Les entrades per al SanSan Festival 2020 ja es poden comprar. L’abonament per als tres dies costa 45 euros, encara que hi ha abonaments VIP que costen 79 euros i abonaments GOLD que tenen un preu de 90 euros L’organització sorteja, a més, una experiència SanSan entre els 2.000 primers compradors, que inclou el trasllat fins a l’hotel de quatre estreles a Benicàssim per a quatre persones amb una furgoneta de luxe, accés a la zona VIP pròpia de l’esdeveniment amb barra lliure durant el primer dia, habitació per a quatre persones, transfer de l’hotel al festival, regals del festival i un abonament VIP per al SanSan 2021 per a cadascun dels quatre agraciats.

Compartir