El SanSan Festival 2019, llest per a començar

2608

La Setmana Santa és una de les festes de l’any més importants, la que anuncia l’arribada de l’estiu i és quan Benicàssim comença bategar amb el primer dels festivals que reuneix milers de persones. El SanSan Festival 2019 tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 d’abril en el Recinte de Festivals de Benicàssim.

Un any més, el cartell està compost per grups i solistes espanyols, que oferiran als assistents a aquest primer festival de la temporada estival tres dies replets de bon ambient i bona música per a tots.

Entre els grups participants destaquen Fandango, La Casa Azul, Miss Caffeina, Triángulo de Amor Bizarro, Los Punsetes, Morgan, Second, Love of Lesbian, IZAL i La Pegatina, entre altres. La música de C Tangana, Rozalén i Xoel López també sonarà en l’escenari del SanSan Festival 2019, encara que hi ha més confirmacions que pots veure en el cartell de l’esdeveniment musical més esperat de la primavera de 2019.

SanSan Festival i Cosquín Rock, junts per primera vegada

Aquesta edició del SanSan Festival compta amb la col·laboració del Cosquín Rock, el festival més important de l’Argentina. Gràcies a aquesta col·laboració podem trobar a grups com IZAL, Los Auténticos Decadentes i La Pegatina que participaran en el festival argentí i a Mèxic.

El dia 20 d’abril serà el dia en què l’Escenari Cosquín Rock prendrà el control del SanSan i oferirà el millor de la cita argentina.

Com sempre, s’espera una bona afluència de públic i es vol aconseguir que la cita més recent dels festivals a Benicàssim es faça fort i oferisca la millor oferta musical de la primavera a la província de Castelló.

Compartir