El SanSan Festival 2019 arriba en uns dies i Benicàssim es prepara per a gaurdir-lo

1629

El SanSan Festival ja està a prop i el moment de conéixer tot el necessari per a gaudir del primer gran festival de l’estiu de Benicássim. El SanSan Festival començarà el pròxim dia 18 d’abril i durant tres dies omplirà de bona música i un excepcional ambient el Recinte de Festivals de Benicàssim.
En el SanSan Festival hi ha dos escenaris per a les actuacions dels grups participants, l’Escenari CosquínRock i l’Escenari Budweiser. A més, comptarà amb dos espais dedicats a la música electrònica com és el SanSan Club i el Beach Club SanSan.
Les portes s’obriran cada dia a les 17.30 i a les 18.00 hores començaran els primers concerts. Aquests s’alternaran, de manera que de l’escenari Budweiser es passarà a l’escenari CosquínRock, amb concerts d’una hora, aproximadament.
El SanSan Club començarà la seua activitat a les onze de la nit fins a les cinc i mitja de la nit el dijous i el divendres i fins a les sis de la matinada el dissabte. Per part seua, el Beach Club SanSan tindrà un horari que anirà de les 12.30 del migdia i tancarà a les 18.00 hores.
En el recinte del SanSan Festival es podran gaudir de diferents punts de venda de beguda i menjar, perquè l’estada en el Festival siga el més intensa possible i es puga gaudir bé de totes les propostes musicals que convertiran una vegada més a Benicàssim en un referent dels festivals de música a Espanya.
Com a novetat, el SanSan Festival col·labora amb Cosquín Rock, un dels festivals més importants de Llatinoamèrica i amb el qual diversos grups espanyols recorreran tant el SanSan Festival com el propi Cosquín Rock i participaran en una gira per diversos països de Sud-amèrica.
La temporada de festivals està a punt de començar i Benicàssim serà, una vegada més, la població que oferirà les cites musicals més importants a nivell nacional i internacional, al costat de Borriana, que també està calfant motors per a l’Arenal *Sound.

Compartir