El Rototom Sunsplash tornarà a Benicàssim este estiu amb Ziggy Marley com a cap de cartell

795

El festival Rototom Sunsplash 2019, està considerat com el major festival de reggae d’Europa. En l’anterior edició va batre el seu propi rècord d’assistència, amb més de 250.000 persones que van arribar des de 75 països diferents per a gaudir dels 8 dies de concerts, tallers, ponències, la gastronomia internacional i activitats per a totes les edats.

El Recinte de Festivals de Benicàssim acull aquesta espectacular festa dedicada al reggae, però també a la cultura natural, en un ambient festiu, constructiu, ètic i sobretot, divertit. La multiculturalitat està present com a fil conductor del festival i amb ella s’articula l’oferta d’aquest.

Entre els concerts més destacats d’aquesta edició figura Zigy Marlen; Chronixx; Busy Signal; Queen Ifrica, Marcia Griffiths i molts més artistes del panorama reggae mundial, per a aconseguir que l’oferta musical no decaiga durant els dies en què el festival ocuparà la província de Castelló.

Les entrades ja poden adquirir-se en la pàgina web del festival i amb elles, els abonaments per al cámping. Aquest compte amb serveis per a garantir la comoditat dels acampadors. Podran trobar aigua potable, amb diverses fonts repartides pel recinte, atenció sanitària, punt d’informació, una cuina per a 40 persones, zona de bugada, lloguer de bicicletes i zona Wifi i punt d’internet, amb ordinadors connectats per a ús dels acampadors.

A més, hi haurà una extensa oferta de restauració per a menjar sense haver d’eixir del recinte d’acampada, amb diferents possibilitats gastronòmiques. Un mercat ambulant amb productes de proximitat serà una altra de les instal·lacions que es podrà trobar en el *cámping, perquè tot estiga al servei dels acampadors, perquè gaudisquen d’una experiència única.

Compartir