El Rototom Sunsplash tindrà visitants de fins a 52 països

960

Espanya, França, Regne Unit, Itàlia, Alemanya i Suïssa són les destinacions que més públic concentren per a nostra 25a edició segons la prevenda, que aconsegueix també a Japó, Argentina, Costa Rica, Brasil, Mèxic o Finlàndia

A dues setmanes per a l’arrencada oficial de nostra 25a edició, ja sumim més de mig centenar de nacionalitats entre el públic que ha adquirit la seua entrada per a la imminent posada en escena a Benicàssim (Castelló), del 16 al 22 d’agost. Així ho mostren les dades de la prevenda, que s’ha incrementat un 20% respecte al mateix període de l’any anterior.

Espanya, al costat de França, Regne Unit, Itàlia, Alemanya i Suïssa, lideren el rànquing de procedències. Destaca també l’increment exponencial de públic que ha comprat el seu abonament per al festival des de Japó (un 250% més que l’any passat); Luxemburg i Costa Rica (un 500% més d’entrades, respectivament); Brasil, on la prevenda s’ha disparat un 350%, Portugal o Dinamarca (amb un 300% més de públic) i Polònia, on la compra d’abonaments ha crescut un 400%.
Argentina, Mèxic, Finlàndia, Irlanda, Suècia o Països Baixos són uns altres de les destinacions on el reclam d’aquest 25° aniversari s’ha traduït en un augment destacat de la prevenda.

Compartir