El Rototom Sunsplash organtiza concerts de presentació en la gira rodamón

560

La gira internacional del Rototom Sunsplash fa escala des de març fins a juliol en 30 sales i festivals d’una desena de països d’Europa, Llatinoamèrica i Àfrica
Més de 30 festes de presentació, esdeveniments i trobades musicals per una desena de països dissenyen la gira internacional del Rototom rodamon. Des de març i fins al juliol vinent l’essència del Rototom Sunsplash arribarà a sales i festivals de tres continents.
Durant aquests mesos el festival de reggae més important del món portarà la ruta de ‘carretera i manta’ per a acostar al públic la 26a edició, Estand *up *for *Earth, que se celebrarà a Benicàssim del 16 al 22 d’agost.
Aquest mateix divendres, 17 de maig, estarà presents en el festival Maig di Gras de Borriana (Castelló) a través dels italians The Uppertones, que actuaran en la plaça Major. També es visitarà la sala *Dabadaba de Sant Sebastià amb la festa Irie Vibz que reunirà a Dj Akademy, Peter Youthman, Jr Roy i Dapach.
Quatre cites confluiran el dissabte 18 de maig en *Zurich (Suïssa) amb *Duane *Stephenson & *Jah *Lil; Berlín (Alemanya), amb Skatalites i Northern Lights; i, trepitjant ja sòl mediterrani, a Dénia i Tarragona.

Compartir