El regidor Sarrià presenta als propietaris dels blocs portuaris l’estudi d’alternatives

701

El regidor d’Urbanisme, Vicent Sarrià, s’ha reunit amb representants de les i els propietaris dels blocs portuaris per a explicar-los l’estudi d’alternatives que ha entregat l’empresa municipal AUMSA per a resoldre la seua situació. «El document servirà de base perquè el Govern municipal, juntament amb la Conselleria d’Habitatge, establisca un full de ruta per solucionar la problemàtica d’esta ubicació», ha explicat el delegat.

Tal com ha subratllat el regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sarrià, en la trobada, «l’estudi contempla tres alternatives diferenciades: la primera és el manteniment del planejament actual, que està fora de l’ordenació; mentre que les altres dos opcions passen per impulsar un canvi en el planejament urbà que permeta la rehabilitació de la construcció o la seua reedificació».

«Estem davant un problema complex», ha reconegut el regidor. Acompanyat dels professionals que han redactat l’estudi d’alternatives, el regidor Sarrià ha explicat als representants «els fonaments tècnics i econòmics de l’estudi que s’estan utilitzant», ha explicat. «D’esta manera –ha afegit- estos poden constatar que no es tracta únicament d’una decisió política, sinó que les solucions proposades es basen en un estudi seriós i rigorós de les diferents alternatives disponibles».

Compartir