El regidor José Ramón González defensa la dotació de transport eficient a l’illa de Tabarca

1543

Dilluns 11 de juny de 2018. El regidor de Tràfic i Transports de l’Ajuntament de Transports, José Ramón González, s’ha sumat hui a la iniciativa parlamentària per a dotar d’un transport públic eficient a l’illa de Tabarca. En este sentit, l’Ajuntament d’Alacant informa que diversos grups amb representació en Les Corts han instat al Consell a què es “fica en marxa de manera urgent i inmediata” les actuacions d’estudi que garantisquen l’obligació de prestació d’un servici públic de transport a l’illa de Tabarca.

Des de l’Ajuntament d’Alacant es recolza esta reivindicació junt amb el de Santa i els grups polítics firmants de la proposta, entre els que figuren Grup Popular, Ciutadans, Grup Socialista i Podem. Esta mesura parlamentària perseguix que es garantisca este servici al llarg de tres horaris per jornada: un servici al matí, de 7 a 8 hores; el segon, al migdia. I, el tercer, a la vesprada.

L’escrit en el que s’insta al Consell especifica que, d’acord amb el Ministeri competent, es de compte del grau de compliment d’este acord a estes Corts en el termini de 6 mesos.

Compartir