El regidor de Festes d’Alacant, viatja a Peníscola amb les Reines de la FAFBA

692

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Alacant, José Ramón González, ha viatjat a Peníscola per a participar al costat de les Reines de la Federació d’Associacions Festeres en Barris d’Alacant –FAFBA-, en les III Convivències que s’han desenvolupat aquest cap de setmana.

En aquesta trobada han assitit representants de dènou associacions: Villafranqueza-El Palamó, San José de Carolinas, Divina Pastor, Tómbola, Rabasa, El Rebolledo, 400 Habitatges, La Alcoraya, Los Angeles, Nou Alacant, Barri Obrer, Sant Agustín, Fontcalent, L’Ermita del Moralet, Benisaudet, Pares i Fills del Moralet, Monnegre de Baix, San Francisco Javier-La Florida, i Ciutat d’Assís-.

El conjunt de l’expedició el conformen prop de 200 persones, entre reines, familiars i comissionats que s’ha desplaçat amb autobús.

Les representants de la FAFBA seran aquesta nit les protagonistes en la recepció i posterior sopar que els ofereix la Federació que presideix Juan Antonio Javaloyes, en un hotel de Peníscola, en presència del regidor de Festes.

Demà, diumenge 21 d’octubre, l’expedició alacantina serà rebuda en el Saló Gòtic del Castell de Peníscola, pel seu regidor de Turisme, Rafael Suescun, i amb posterioritat està previst que realitzen una visita guiada per la pròpia fortalesa.

Dobles convivències

La FAFBA ha programat per al diumenge 28 d’octubre la Jornada de Convivència de les diferents associacions festeres. Es desenvoluparà, a partir de les 12 hores, al Parc de l’Antiga Cotxera de Tramvies. Abans, a les 10 hores, les reines de les 19 festes recorreran en Turibus els principals carrers d’Alacant convidant a participar en la Convivència.

Les Dames adultes i els Càrrecs Infantils tindran la seua pròpia Jornada de Convivència el 10 de novembre. Viatjaran a València per a visitar L´Oceanografic i el Museu de les Arts i les Ciències.

Compartir