El Redpierfest confirma les dades de la segona edició al Port de Castelló

1356

El Redpierfest se està consolidant com una de les alternatives musicals més importants de la ciutat de Castelló. L’any passat va aconseguir reunir a mil·lers de persones al Moll de Costa del Grao de Castelló i en esta segona edició vol superar ixes xifres i establir-se com una de les opcions festivaleres de la provincia. Un dels punts importants de este festival es que es gratuït i que es celebra en primavera, abans de que arribe l’estiu i la oferta musical es multiplique.

En 2018 el festival del Grao de Castelló començarà el día 18 de maig i es prolongarà fins al diumenge 20, de manera que seràn tres dies en els que la música omplirà el Moll de Costa amb alguns dels grups punters de l’escenari castellonenc, nacional i internacional. A més dels concerts, se establirà una zona de mercat, en el que se podràn comprar productes basats en el mòn de la música, com vinils, samarretes, articles promocionals dels grups participants i antigüetats, per eixemple.

També se podrà gaudir de la gastronomia de les ‘gastronetes‘ que complementaràn la oferta dels restuarants de la zona. Esta zona estarà amenitzada per la actuació de varios DJs, que complementaràn l’oferta musical de l’event.

Entre els grups participants en aquesta segona edició del Redpierfest destaquen Bala, The Limboos, Capsula, Travellin’Brothers, Heatwaves y Depressing Claim, encara que encara queden noms per confirmar. Pots seguir tota la informació en la pàgina web del festival a través del següent enllaç: Redpierfest.