El quart ‘Trofeo per una Sonrisa’ d’Aspanion es jugarà en Benidorm amb aficionats de Star Wars

1458

Tot està ja a punt per a la celebració de la quarta edició del “Trofeo por una Sonrisa” d’Aspanion (Associació de Pares de Xiquets amb Càncer) que organitza la junta local en col·laboració amb les regidories de Benestar Social i Esports de l’Ajuntament de Benidorm i que se celebrarà diumenge que ve, 13 de maig, a partir de les 09.00 hores en la Ciutat Esportiva ‘Guillermo Amor’.

Este matí, els responsables de Benestar Social i Esports, Ángela Llorca i Arturo Cabrillo, junt amb els representants d’Aspanion, Fran Morcuende, i de Legió 501 Spanish Garrison, Santi Vañó, han presentat l’esdeveniment que, per primera vegada, sumarà a la lluita contra el càncer infantil al nombrós col·lectiu de fans de Star Wars de Benidorm i província. Ángela Llorca ha felicitat a Aspanion per l’organització del trofeu i ha recordat que és necessari “recaudar fons per a continuar ajudant a les famílies que tenen un fill amb cáncer”. Llorca ha animat a tot el poble de Benidorm que acudisca el diumenge a la ciutat esportiva i així “posar entre tots el nostre xicotet gra d’arena per a ajudar a Aspanion”.

Per la seua banda, Arturo Cabrillo ha mostrat el “recolçament total” de la seua Regidoria i de tot l’Ajuntament a una “causa solidaria” com el “Trofeo per una Sonrisa”. “Un esdeveniment especial -ha subratllat- que val la pena disfrutar perquè serà un magnífic dia lúdic, festiu, esportiu i a més solidari”. El representant d’Aspanión, Fran Morcuende, ha desgranat el programa d’activitats en què hi haurà un torneig de futbet en categoria Benjamí, un triangular de Futbol 7, castells unflables, tallers infantils i “una gran paella solidaria”, tot això amenitzat per la Societat Musical La Nova i la discjockey Dj Vicky.

Morcuende també ha fet insistència en l’animació al llarg de tota la jornada que estarà a càrrec de fans de tota la província de la saga Star Wars, entre ells, Legió 501 Spanish Garrison, a qui pertany Santi Vañó qui ha recordat que este col·lectiu “naix a partir d’un cas d’un càncer infantil amb la qual cosa estem plenament conscienciats amb el suport a estes causes”.

A més de la Legió 501 Spanish Garrison, en Foietes estaran presents The Ligth Saber Path, Els Mandalorean Merk, Adegar Sabers, Star Wars Alacant, Saga Skywalker, Astromeds, Darling Boys i Horuset. A més, La Nova interpretarà un mix de la banda sonora de la saga galàctica composta per John Williams

Compartir