El projecte Escoles VCF per a captació i formació de jugadors començarà el 1 de septembre

1508

El València CF va presentar a Mestalla el seu nou projecte d’Escoles Conveniades (Escoles VCF) a la Comunitat Valenciana, que té com a funció principal la captació i formació de jugadors per a l’Acadèmia VCF, així com el foment de la imatge social i esportiva del club en cada localitat. Anil Murthy, president del València CF, i Luis Vicente Mateo, director de l’Acadèmia VCF, amb la presència també de l’Ambaixador de l’Acadèmia VCF, Miguel Tendillo, van donar la benvinguda als representants de les 23 Escoles de les províncies de València, Castelló i Alacant que, fins a la data, formen part d’una iniciativa que, abans que res, pretén assegurar una formació esportiva òptima per a l’evolució futbolística del jugador, sempre supervisada i controlada per l’entitat blanquinegra.

Anil Murthy, president del València CF, va afirmar en este acte tan especial amb tots els integrants del projecte Escoles VCF que la pedrera “es el futur del València CF. Durant esta temporada hem fet canvis importants en l’Acadèmia, en la seua filosofia i infraestructura. En la Comunitat tenim jóvens talents d’alt nivell i ara el VCF se centra a identificar, captar i formar els jóvens només de la Comunitat. Volem treballar molt estretament amb les vostres escoles per a captar estos xavals per a la nostra Acadèmia. La pedrera, amb este enfocament, continuarà alimentant al primer equip. Mantindrem un València CF amb estreles de la casa. Celebrarem el Centenari l’any que ve, la gran història del club, però sempre mirant al futur. Mateix club, nova era. Esta col·laboració amb vosaltres forma part d’eixe futur”.

Per la seua banda, Luis Vicente Mateo, director de l’Acadèmia VCF, va destacar la seua satisfacció “amb la importància que se li ha donat des del nostre club a este projecte, reflectida en este acte tan important i bonic. Amb una formació i una captació potent en estes Escoles aconseguirem augmentar el nivell dels tècnics i dels jugadors de les mateixes, amb un únic objectiu, que Paterna es consolide com una fàbrica de jugadors recolzada per totes estes col·laboracions i alguna altra que podrà entrar durant la temporada. Gràcies per confiar en este projecte que ens permetrà a tots continuar creixent, no sols esportivament sinó també formativament, amb la identitat del nostre VC”.

Els requisits que s’han empleat per a crear este estret vincle amb escoles de les tres províncies de la Comunitat se centren en la confiança depositada en la seua gestió amb el projecte Escoles VCF, a comptar amb coordinadors i tècnics preparats i amb formació, disposar de bones instal·lacions esportives i capacitat logística, que els mètodes de joc i entrenaments siguen supervisats sempre pel València CF, amb una àrea de captació pròpia, amb els seus equips en les màximes categories i que servisca este projecte al foment i desenvolupament de la imatge del club en eixa localitat.

Les Escoles conveniadas en este important projecte de l’Acadèmia VCF són el CD Onda, en la província de Castelló, el Torrent CF, Col·legi Salgui, CF Cracks, UD Alzira, Alboraya UD, CF Atlètic Barri de la Luz-Xirivella, CD Utiel, CF Llíria, GPS Atlètic Museros, FB Alfara del Patriarca, Ciutat de Xàtiva CFB, CF Sant Josep, CD El Planter-DV7, CFB Gandia, FEB Ontinyent, FBCD Catarroja i Tavernes Blanques, en la província de València, i CD Dénia, Benferri CF, CF La Nucia, Lacross Babel CF i Torrevieja CF, en la d’Alacant.

Este il·lusionant projecte d’Escoles VCF es farà efectiu a partir del pròxim 1 de septembre, encara que ja s’està treballant conjuntament amb totes les Escoles per a dissenyar els plans de treball i les activitats que es desenrotllaran al llarg de la pròxima temporada.

Compartir