El programa de les festes de Sant Pere del Grau de Castelló inclou més de 150 actes festius

1160

El Grau es prepara per a viure una nova edició de les festes de Sant Pere amb més de 150 actes en el programa oficial elaborat per la Comissió de Festes, que es presenta avui en el Casal Jove i al que assisteix el tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó. Del 23 de juny a l’1 de juliol, el Grau se submergeix en les seues festes patronals que combinen tradició amb activitats culturals, lúdiques, gastronòmiques i per a tots els públics que s’anuncien amb la *Cavalcada de la Mar, dissabte que ve 16 de juny a partir de les 19.00 amb un recorregut que arranca en el carrer Xurruca i finalitza en l’avinguda del Port.

Enguany, a més, les celebracions de la Nit de Sant Joan s’incorporen al programa. El dissabte 23 de juny, la Pirotècnia Peñaroja dispararà la mascletà anunciadora de la LXVI edició de les festes de Sant Pere. El tardeo flamenc i el concert de Dolçainers i Tabaleters del Grau compartiran protagonisme amb la tabalada infernal o el correfoc tradicional de la Nit de Sant Joan.

La pirotècnia, la programació infantil i els concerts comparteixen protagonisme en unes festes de Sant Pere que viuran el seu dia gran el divendres, 29 de juny. Despertà i diada de Dolçainers i Tabaleters precediran a la Rentà de cara a Sant Pere en la plaça Verge del Carmen i la missa major en honor al patró del Grau mentre que a la vesprada, se celebraran l’ofrena de flors i la processó marítima. Aqueix mateix dia, la Marina acollirà el lliurament del premi Aladroc d’Or 2018 a Vicente Campos Bastan, un acte organitzat per la Comissió de Festes.

Compartir