El procés de participació de la plaça de l’Ajuntament s’iniciarà en octubre

1288

La regidora de Participació Ciutadana, Elisa Valía, ha anunciat que al mes d’octubre arrancarà el procés de participació previst per a la remodelació de la plaça de l’Ajuntament que desenvoluparà, en la seua segona fase, la Regidoria de Desenvolupament i Regeneració Urbana.

En este sentit s’ha pronunciat Valía després de la reunió que ha mantingut la regidora amb l’empresa Jardí Vertical, que és l’encarregada de coordinar el treball per a recollir les aportacions ciutadanes al projecte que transformarà “la plaça més emblemàtica de la ciutat”.

Valía ha recordat que el procés participatiu compta amb un pressupost de 50.000 euros i l’objectiu que s’ha marcat la regidoria és que les conclusions estiguen llestes en quatre mesos. Conclòs este procés, arrancarà el següent termini que correspon a la presentació d’idees per al concurs de remodelació.

Tal i com ja s’ha informat, la remodelació de la plaça de l’Ajuntament comptarà amb dos fases. La regidoria de Mobilitat Sostenible s’encarrega de la nova planta viària que es configurarà en la primera fase, i que incorporarà els criteris que han de incloure els equips redactors dels projectes a concurs. Mentre que la regidoria de Participació Ciutadana s’encarregarà del procés ciutadà de consultes que ha de possibilitar l’execució del projecte final a càrrec de la regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana.

Compartir