El president del C.D. Castelló mostra el seu desacord amb l’actuació de l’ajuntament en la reforma del Castalia

881

El president del CD Castelló, Vicente Montesinos, ha comparegut davant els mitjans de comunicació després de l’acte de lliurament de l’abonament 13.000 del CD Castelló a Ángel Dealbert. En el context del primer dia d’obres en l’Estadi Municipal de Castalia per part de l’Ajuntament de Castelló, el màxim mandatari de l’entitat albinegra ha mostrat el seu parer sobre l’actuació del consistori.

“M’agradaria transmetre l’enuig, l’enuig i el descontentament que tenim del club amb l’Ajuntament per com s’estan portant les coses, perquè ens estan menystenint. Hem sigut coneixedors que han vingut a l’estadi a realitzar una sèrie d’actuacions, de les quals desconeixem el seu abast, qui ve, si són brigades de l’Ajuntament o de la Regidoria d’esports. La veritat és que la comunicació és nul·la, no parlen amb nosaltres i no entenem el perquè quan els hem transmés la necessitat d’asseure’ns en una taula i articular organitzadament el més bàsic i elemental que hi ha a l’hora de cometre una actuació l’asseure’ns i parlar. Ens estan menystenint com a club i això no es tracta d’arribar i canviar quatre tanques i pintar dues parets. Això es tracta d’asseure’s d’una puñetera vegada amb el CD Castelló i començar a parlar amb nosaltres per a veure que accions han de realitzar-se en coses bàsiques i elementals. Ahir acudeix la senyora alcaldessa ací a Castalia sorprenentment per a nosaltres i no rebem cap tipus de trucada que anaven a vindre. Simplement apareixen ací, comencen a mirar coses i hui hi ha una sèrie d’operaris que estan treballant. He anat aquest matí a parlar amb ells per a veure què estaven fent i m’han dit que estaven substituint una de les tanques perimetrals. És una vergonya que l’Ajuntament de Castelló menystinga al Castelló d’aquesta manera. Si és la forma de treballar d’aquesta gent i el talant és aquest, sincerament deixa moltíssim que desitjar. Demanaria per favor que des de l’Ajuntament, no ha de ser Amparo Marco si ella no vol, però que delegue en una persona amb responsabilitat perquè s’assega amb nosaltres”.

El C.D. Castelló descarta a Enric Porcar com a interlocutor

No crec que l’alcaldessa nomene a Enric Porcar. De fet, desconec si es comuniquen. Ahir Enric Porcar va acudir a Castalia perquè parla amb mi i s’assabenta a través del meu perquè m’avisen del club que ha aparegut l’alcaldessa però Enric Porcar ni estava informat del dia que venia la senyora alcaldessa amb algun tècnic de l’Ajuntament. No sé si ha de ser Enric Porcar però que siga un interlocutor vàlid, que ens parle i ens permeta treballar. Estan en el seu dret de fer el que els done la gana però això no són formes de treballar ni és un talant de diàleg i les normes mínimes de diplomàcia a l’hora d’establir una relació parteixen d’asseure’s en una taula per a treballar. No sabem res del conveni, més enllà d’uns esborranys que es van posar en el seu moment en la taula, no hi ha comunicació i això és una vergonya. El que ha d’ocórrer és que Ajuntament i CD Castelló se senten en una taula ja a treballar, no al fet que hagen notes discordants i que ens hàgem de comunicar pels mitjans de comunicació. La mà està tendida per part nostra i crec que hi ha una visió obtusa de treball per part de la senyora alcaldessa. Demanaria per favor que canvie de talant amb el CD Castelló perquè el CD Castelló representa molt per a la província de Castelló.

Sense reunions útils

No hem tingut cap reunió. Ací es va parlar d’una taula de treball per a veure què obres s’haurien de cometre i no s’ha produït aquesta situació. No sabem qui ve, ni que empresa, ni el personal. No sé si han de demanar llicència d’obra o no, qüestions tan bàsiques com aquestes no les sabem. Ací hi ha gent treballant però no sé qui són. Sé que vénen de l’Ajuntament perquè així ho manifesten però és que no hem tingut un protocol mínim d’actuació. Això clama al cel i és una vergonya.

Açó es due al talant en clau electoral de l’alcaldessa per a demostrar amb dues actuacions que pel que estic entenent són molt xicotetes. D’aqueixa manera ja aconsegueix dir que estan actuant en Castalia. Ací les obres que s’han de realitzar són molt més importants que canviar una tanca però és que tampoc sabem el que volen fer perquè no s’han comunicat amb nosaltres. El més normal és que si ve la senyora alcaldessa que avise encara que siga el mateix dia per tema urgent i s’haguera convocat al director general, al president o algú del consell d’administració per a ser atesos i rebuts i establir un diàleg en una taula quina actuacions es pretenen realitzar. No sabem res i aquesta és la situació real.

El conveni, encara a mitges

No hi ha comunicació. Va haver-hi un esborrany en el seu moment però ja no hem tornat a tindre res d’aqueix frau de comissió. No se’ns ha escoltat i no se’ns ha tornat a parlar i un conveni tan important com és el que han de signar l’Ajuntament de Castelló amb el CD Castelló no val una farsa de comissió on el CD Castelló parle una hora del seu llibre i després ells imposen el seu llibre damunt de la taula. Ho desconeixem, continuen passant els mesos i la casa sense agranar. Esperem que hi haja un canvi de tarannà i comencem a treballar de la mà.-

Compartir