El president de la Diputació d’Alacant visita la XVIII Fira Artesanal i Gastronòmica d’Agost

2330

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha visitat aquest matí la XVIII Fira Artesanal i Gastronòmica d’Agost. Acompanyat per l’alcalde de la localitat, *Juanjo Castelló, Mazón ha recorregut els principals carrers del municipi, on aquests dies tenen lloc nombroses representacions teatrals, rutes turístiques, jocs, actuacions musicals, mostres o tallers de terrisseria, entre altres activitats.
La institució provincial col·labora tots els anys amb una aportació econòmica en el desenvolupament d’aquesta cita lúdic-festiva que pretén difondre i posar en valor la cultura i tradicions d’aquesta població. L’esdeveniment, que cada any congrega a multitud de visitants, serveix a més per a promocionar festes emblemàtiques d’Agost com ‘Els *Danses del *Rei Moro’ o monuments singulars.
“Les manifestacions populars del nostre territori s’han convertit en un potent motor econòmic i en un atractiu pol d’atracció de turistes per als nostres municipis”, ha assenyalat el president, qui ha volgut felicitar a tots els veïns i veïnes de la localitat pel seu compromís amb aquest tipus de propostes que, així mateix, contribueixen a mantindre vives els costums i història de la zona.
La gastronomia també és una altra de les protagonistes d’aquesta fira en la qual s’ofereixen degustacions, es venen productes típics i s’organitzen diverses rutes de tapes.

Compartir