El polp i la sèpia, protagonistes de les jornades gastronòmiques del Grau de Castelló

988

Les regidories d’Impuls de l’Activitat Econòmica i Consum s’han aliat per a potenciar dos productes estrella de la gastronomia del Grau. Les Jornades del Polp i la Sèpia arriben a la seua quarta edició, que començaran el 25 de maig i conclouran el 17 de juny. Seran 13 els restaurants del Grau que participen: Tasca el Puerto, Hotel del Golf Platja, Ri&CO Bistró, Casa de Santi, Casa Juanito, La Balena, L’Ona, L’Escull, Mediterrani, Brisamar, Casa Santiago, La Trocha i Casa Lola.

Cada restaurant presenta un menú diferent en el qual el polp i la sèpia seran els ingredients principals, amb dos entrants, arròs i postres amb un preu per persona, que ronda entre 20 i 25 euros. “En les Jornades Gastronòmiques del Polp i la Sèpia es podrà gaudir de la bona cuina del Grau i de l’excel·lent peix local de la llotja”, ha afirmat la regidora de Consum, Mary Carmen Ribera.

“Des del Govern municipal apostem per aquest tipus d’esdeveniments perquè a més de dinamitzar la ciutat, l’economia i activar l’ocupació, converteixen la nostra ciutat en un punt d’atracció de visitants i turistes i ens fan gaudir de la gastronomia local”, ha apuntat la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, qui ha felicitat a l’Associació Grau Centre Gastronòmic, impulsora de la iniciativa, ja que “iniciatives com aquesta ens permet, desestacionalitzar el nostre turisme i posicionar-nos com a capital del turisme gastronòmic”.

Compartir