El Play-off d’ascens del C.D. Castelló estarà patrocinat per la Refineria BP

1333

El CD Castelló ha arribat a un acord de col·laboració amb BP Castelló per a ser el patrocinador oficial del play-off 2017/18 del conjunt albinegro.

El Responsable de Comunicació i Relacions Institucionals de la refineria, Juan Carlos Navarro, ha presentat este matí en Castalia junt amb Ángel Dealbert el cartell de la campanya de play-off. Un cartell en què, davall el lema "Es la nostra pasión" i la figura de David Cuques verinoses, s’han donat a conéixer els preus del play-off d’ascens.

Hui, a partir de les 18:00 hores, l’aficionat albinegre podrà fer-se amb la seua entrada per al play-off d’ascens en la Tenda Albinegra. La refineria, única de BP a Espanya, no ha volgut perdre’s l’oportunitat de participar en esta iniciativa que pot ser històrica per a la província de Castelló.

El Club, com a resposta al suport incondicional dels més de 12.800 albinegres, premiarà a aquells que van retirar el seu abonament ‘Centurión’ a principi de temporada. Cada abonat podrà adquirir el seu pack d’abonament al mòdic preu de 25EUR (Preferència i Gols) i 30EUR (Tribuna) , que inclourà tots els partits que dispute el CD Castelló en el play-off d’ascens.

A més, els carnets d’abonat quedaran inhabilitats per al play-off d’ascens, de manera que tot abonat haurà de retirar la seua entrada en paper. Per això, els que disposen del carnet tindran preferència sobre els no abonats a l’hora de retirar la seua entrada.

Passat el dia 16 de Maig, el seient de l’abonat quedarà lliure. Per la seua banda, el públic en general disposarà de dos opcions: adquirir l’entrada per a un partit (30 euros en Preferència i Gols, 35 euros en Tribuna) o el pack: 35 euros en Preferència i Gols, 40 euros en Tribuna.

Compartir