El Pinar torna a ser un exit gracies a la 4ª edició del Arrankapins

10191

Siniestro Total i El Último Ke Zierre han sigut els principals reclams d’un festival on també s’ha apostat per la música local

L’Arrankapins, la cita musical estiuenca per excel·lència a Castelló, ha tornat a ser un èxit per quart any consecutiu. La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, s’ha mostrat molt satisfeta amb la quantitat d’assistents que s’han arrimat al Pinar del Grau de Castelló aquest cap de setmana. “És un plaer veure com Castelló està viu a l’estiu i com el Pinar s’ha transformat en un espai d’oci musical i gastronòmic”, ha assenyalat Ruiz.

Siniestro Total i El Último Ke Zierre han sigut les estrelles de l’edició d’enguany, a més, l’edil ha destacat que “l’aposta per grups locals com Lula i Dandy Wolf també han tingut molt bona acollida per part del públic assistent”. L’encontre musical es va consolidant any rere any amb les actuacions de grups de primer nivell, però a més, des de la regidoria de Cultura “s’ha apostat per donar visibilitat a grups de Castelló”, ha afirmat Verònica Ruiz.

Lula i Aurora Beltrán obriren divendres la quarta edició de l’Arrankapins. El plat fort arribava just després amb El Último Ke Zierre i Siniestro Total. La nit del dissabte s’iniciava amb el rock de Dandy Wolf, amb els ritmes de rock alternatiu i indie dels pegolins Smoking Souls i finalitzava amb l’actuació d’Aurora & Betrayers i Los Zigarros.

Les dues jornades del festival Arrankapins, organitzades per la regidoria de Cultura, han sigut tot un èxit, ja que a part de la variada oferta musical, el públic assistent ha pogut gaudir d’un espai gastronòmic, juntament amb parades d’entitats i ONG’s, i un mercadet de vinils.

Compartir