El Patronat de Turisme d’Alacant visita la Fira Reisen d’Hamburg

1475

El Patronat Municipal de Turisme i platges acudix per primera vegada a la Fira Raisen d’Hamburg, que ha donat començament hui i finalitzarà l’11 de febrer, per a promocionar Alacant. El passat any van pernoctar en hotels d’Alacant 40.580 persones procedents d’Alemanya, la qual cosa representa un 5% del nostre turisme internacional, només per darrere de Regne Unit, Suècia, Noruega i França.

Durant tot dia, el personal tècnic del Patronat desplaçat a este important esdeveniment, han atés i divulgat entre els professionals del sector el turisme i tots els productes que oferix Alacant. En estos quatre dies de fira es van a mantindre intenses reunions de treball dins de l’estand que la ciutat ha instal·lat per primera vegada en la Fira Reisen d’Hamburg, una ciutat amb un alt poder adquisitiu, dels més alts d’Europa.

Per al departament de Turisme de l’Ajuntament d’Alacant el mercat alemany té una gran importància. En 2017 va créixer un 14% les pernotaciones en hotels d’Alacant procedents d’este país respecte a l’any anterior, segons dades aportades per l’Associació Provincial d’Hotels d’Alacant (APHA).

La presència en la Fira d’Hamburg entra dins de l’estratègia de promoció turística que es porta des del departament que dirigix la regidora socialista Eva Montesinos, que afirma que un mercat com este és fonamental per a vendre Alacant com a destí multiproducto.

A més, la regidora ha incidit que hi ha dos estands específics per al destí de caravanes i de creuers, “dos segments que potenciarem”. “També ens ha paregut molt important que este primer any en la fira de Reisen tinguem un estand propi dins de l’espai de la Comunitat Valenciana/Turesespaña per a poder oferir al turisme alemany tot el que tenim en la nostra ciutat”, ha indicat Montesinos.

El mercat alemany és el tercer país per nombre de passatgers que passen per l’Aeroport internacional d’Alacant-Elx. De fet, enguany hi haurà 14 connexions aèries directes amb aeroports a Alemanya, havent-se confirmat ja 419.921 seients en 2018 (vols només origen Alemanya i destí Alacant). Entre les connexions destaca Stuttgart, amb tres vols setmanals a partir de març.

L’evolució quant al nombre de passatgers alemanys que van utilitzar el nostre Aeroport en 2017 va ascendir a 887.962, un increment a l’alça si ho comparem amb 2016. Alemanya és el tercer país emissor internacional per números de passatgers en l’Aeroport Alacant-Elx.

Compartir