El Passeig Maritim de Peníscola, escenari del VII Cicle Indoor

524

L’Associació Cicle *Indoor Ciutat de Peníscola ha celebrat el diumenge pel matí l’esdeveniment esportiu vinculat a aquest disciplina en el Passeig Marítim i ha aconseguit un èxit total de participació, amb un total de 200 inscrits.

L’esdeveniment consta de sis hores de classe impartides per monitors professionals. Ha donat començament a les 11:00h i s’estendrà fins a les 20:00h, amb descans per a menjar de 13:00h a 17:00h.

En l’esdeveniment han participat instructors com Pere Ferrer, Robert Jiménez i Rubén Alonso, membres de l’equip oficial *Best *Cycling, així com la presidenta de l’entitat i monitora, Dol Bayarri.A més de tractar-se d’una cita esportiva ja consolidada, el Cicle Indoor ha tingut caràcter solidari, perquè ha col·laborat amb l’Associació Polseres Candela, la qual ha elaborat un disseny especial de polseres per a l’ocasió amb els colors corporatius.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha visitat aquest matí l’esdeveniment per a felicitar els organitzadors afirmant que “es tracta d’una activitat esportiva que combina un escenari d’excepció, una organització de 10 i un gran interés i seguiment per part de la ciutadania”.

A més, un altre dels punts destacats de l’esdeveniment ha sigut la dimensió nacional que ha aconseguit, perquè ha comptat amb inscripcions procedents de diversos punts del territori nacional com Andalusia, Astúries, Barcelona, País Basc, Andorra, Madrid, Castella i Lleó o Extremadura.

Compartir