El Palau de la Música recupera el concert de Paquito D’Rivera a l’Espai Rambleta

2010

El Palau de la Música ha recuperat el concert «Cariberian Tour 2019» de Paquito D’Rivera Septeto, del XXIII Festival de Jazz, que inicialment estava programat per a hui al mateix Palau, traslladant-lo al dilluns 15 de juliol, a les 20.15 hores, a l’Espai Rambleta. El Festival Jazz València prosseguirà demà dijous amb l’actuació de NES, que és la unió de tres talents: la cantant i violoncel·lista franco-algeriana Nesrine Belmokh, el violoncel·lista francès Matthieu Saglio i el percussionista valencià David Gadea.

Des que va debutar el 2009 al Festival de Jazz, Paquito D’Rivera és un dels artistes més reconeguts pel públic valencià, a més de guanyador de dotze premis Grammy. Enguany ha decidit preparar un present molt especial per als seus seguidors amb un concert que també serà disc i documental: Cariberian Tour.

En este nou format adaptarà les obres mestres de Falla, Albéniz, Rodrigo, Tárrega i alguns dels millors «fados» portuguesos per a moure’ls al latin jazz. Estarà acompanyat per Pepe Rivero (piano), Renier Elizarde «El Negrón» (contrabaix), Michael Olivera (bateria), Yuvisney Aguilar (percussions), Manuel Machado (trompeta) i David Tavares (guitarra).

Compartir