El nou espectacle de Pablo Carbonell, a escena a Benidorm el d d’agost

670

Divendres que ve 3 d’agost, des de les 22.00 hores, el polifacètic artista Pablo Carbonell representarà a Benidorm el seu últim espectacle, ‘El món de la taràntula’, a l’Auditori Óscar Esplá del Parc de l’Aigüera. Aquesta obra escenifica l’expressat pel propi artista en les pàgines de llibre de títol homònim i que va veure la llum el mes de març passat.

El xou de Pablo Carbonell “ve a completar un estiu ple d’activitats i propostes de tot tipus”, ha indicat la regidor de Cultura, Ana Pellicer. En aquest cas, amb una “comèdia autobiogràfica”, com l’han definida Miguel Ángel Fernández i Manuel Troncoso, de Mascarat Produccions Teatrals, qui porten a Benidorm aquest monòleg musical de la mà de la Regidoria de Cultura. Una obra que “farà, a més de riure, entendrir-se amb el personatge”.

El monòleg tindrà una durada aproximada d’hora i mitja, durant la qual s’entremesclaran la música i el riure mentre Pablo Carbonell desgrana, a través de la seua particular visió del món, els records i passatges de la seua vida que més li han marcat. La direcció és a càrrec de José Troncoso.

Les entrades estan a la venda a 15 euros i poden adquirir-se a través de la plataforma yalastengo.com o en el quiosc de la Plaça Triangular de Benidorm. També podran aconseguir-se en taquilla el dia de l’esdeveniment per un preu de 18 euros.

Compartir